Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Memur-Sen Genel Başkanından Rektör Karaman`a Ziyaret
13 Ekim 2021 Çarşamba 17:41:00 / Rize Haberleri
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindekiler RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.


RTEÜ`den yapılan açaıklamada `` Rektörümüz, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.

Üniversitemizde görev yapmakta olan birçok Memur-Sen üyesi olduğunu belirten Rektörümüz, çalışanların haklarının korunması konusunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin örnek teşkil ettiğini söyledi.

Memur-Sen heyeti ise, sıcak karşılamaları ve misafirperverliği dolayısıyla Rektörümüze teşekkür ederek Sendika ile Üniversitemiz arasında eğitim alanında gerçekleştirilecek olan her türlü projeye hazır olduklarını belirtti.

Karşılıklı hediye takdimi gerçekleşen ziyaret sonunda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Üniversitemiz anı defterini imzalayarak sendika üyeleri ile birlikte Üniversitemizden ayrıldı.`` ifadelerin eyer verildi 

Bu haber 279 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem