Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
MHP`nin adaylarından Çayeli`ne ziyaret
26 Mayıs 2018 Cumartesi 16:46:00 / Rize Haberleri


 MHP`nin adaylarından Çayeli`ne ziyaret

MHP Rize Milletvekili adayları Serkan Birben, Mehmet Can Tüfekçi ve Semra Aksu Ramazan ayı olmasına rağmen günde iki program yaparak çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Gittikleri her bölgede büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaşan Mhp Milletvekili adaylarının neşesi gözlerden kaçmadı.

Milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet ederken seçimde nasıl oy kullanacaklarını anlattı. Cumhur ittifakı dolayısıyla Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden adaylar, Milletvekilliğinde ise ÜÇ HİLAL’li MHP’ye OY istiyor.

serkan-birben-001.jpg

15 Temmuz gecesindeki duruşundan dolayı MHP ye oy vereceğini ifade eden seçmenler, vekil adaylarına da “gönlünüz rahat olsun, oyumuz sizin. Rize’den en az bir MHP`li vekili meclise göndereceklerini ifade ettiler

Milletvekili adayları Rize ve Rizelinin sorunlarına ne kadar hakim olduğunu göstermesi vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı. Özellikle Rize’nin milletvekili olacağız söylemi seçmen tarafından karşılık görmektedir. Yoğun ilgi gösterilen MHP heyeti, iftar davetlerini geri çevirmemek adına, vekil adayları ayrı ayrı programlara katılmak zorunda kalıyor.

24 Haziran akşamına kadar devam edecek çalışmalar kapsamında; MHP RİZE İL BAŞKANLIĞI 31 mayıs 2018 Perşembe akşamı Yakamoz Restaurantta Geleneksel İftar Programı düzenleyecek.

Bu haber 868 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem