Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Kılıçdaroğlu Rize`ye geldi, olumsuzluk olmadı, Akşener geldiğinde...
18 Ekim 2021 Pazartesi 12:09:00 / Rize Haberleri
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, ülke genelinde Rizelileri kötü göstermeye yönelik bir gayret olduğunu iddia etti.


 AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İkizdere ve Çayeli ilçelerinde yaptığı ziyaretlerde meydana gelen olayların sürekli ısıtılarak Rizelilerin kötü gösterilmesine yönelik bir gayret olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Rize’ye gelen siyasi partilerin olumsuz bir durumla karşılaşmadığını ifade eden Alim, “Son zamanlarda ilimize iki siyasi partinin genel başkanları ziyarette bulundu. Kime ne söylendi? Rizeli’yi ülke gündemine çok yanlış tanıtmaya hiç kimsenin hakkı yok. Sayın Kılıçdaroğlu Rize’ye geldiğinde her hangi bir olumsuzluk olmadı. Çünkü Rizeli böyle bir şey yapmaz. Düzgün bir şekilde, edebiyle gelen güzel bir şekilde karşılanır ve gönderilir. Rizeli nerede, ne tepki vermesini gayet iyi bilir.” dedi.

RİZELİLERDEN DE NEFRET EDİYORLAR

Geçmiş bir olay olmasına rağmen İkizdere’de yaşanan olayın İYİ Parti tarafından sürekli kaşındığını belirten Alim, “Nedense İYİ Partili üst düzey yöneticilerin Rizelileri kötü göstermeyle alakalı gayretleri var. Nasıl bir Tayyip Erdoğan düşmanlıkları, nefretleri varsa, Rizelileri de aynı kefeye koyarak Rizelilerden de nefret ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in Çayeli programında AK Parti Çayeli İlçe Başkanının da alanda bulunmasının hatırlatılması üzerine Alim, “Rize’ye gelmeden önce Rizeli’nin yüzde 81’inin değer verdiği bir lidere hakaret yapacaksın, hiç kimsenin kabul etmediği, bu ülkedeki bütün siyasi partilerin nefret ettiği bir kişiye benzeteceksin, kasıtlı bunu yaparak geleceksin bu şehre, buna rağmen Rizeli’nin sana karşı fiili bir müdahalesi olmayacak, sadece medeni cesaretini kullanıp özgürce fikrini söyleyen kişilere hakaretler yağdıracaksın, kalkıp çevre illerden bindirilmiş kıtalar şeklinde teşkilatlarını getirip Rizeli hemşerime saldıracaksın, tekme, tokat, yumrukla gireceksin, galis küfürler yapacaksın, ondan sonra utanmadan pankartlar diyeceksin. Bu nasıl aymazlıktır.” ifadelerini kullandı.

OYUNCULAR ÇAKMA, FİGÜRANLAR YERSİZ

Daha önce Rize’ye gelen Muharrem İnce ve Ali Babacan’ın ziyaretlerinde de problem yaşanmadığını hatırlatan Alim, Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına ise partilerinin teşkilat mensuplarının katıldığını ifade ederek, “Biz muhalif görüşe de bakarız, alırız, değerlendiririz, ne diyor, ne demiyor. Siyaset yapıyoruz. Herkes farklı konuşabilir, bu bizim zenginliğimiz. Bu yüzden bizim teşkilat mensuplarımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun programına katıldı. Her hangi bir şey olmadı, kimse bir şey söylemedi. Meral Akşener daha önce Cumhurbaşkanı adayıyken bizzat Genel Başkanımızın rakibi olarak Rize’ye geldi. Herhangi bir şey olmadı. Ama ortamı gerip bu durumu karşı tarafa yansıtmanın anlamı yok.” şeklinde konuştu.

Muhalefet partilerinin çeşitli algılar yapmak amacıyla senaryolar ürettiklerini söyleyen Alim sözlerini şöyle sürdürdü; “Bunlar zaten senaryo ve tiyatroyu seviyorlar. Ama bunların sanatı çok fazla sırıtıyor. Beceriksizler, oyuncuları çakma, figüranlar yersiz. Mesela Bozukkale’de Sayın Kılıçdaroğlu’nun programında bir oyun sergilendi. Madem figüran alıp geliyorsun Rize’de bir sürü CHP’li hemşerimiz var, al onlardan bir tanesini gel. Daha etkili olsun. Niye Kemalpaşa Belediye Başkanının oğlunu alıyorsun buraya. Rize’de yapacaksan bu oyunu Rizeli birini bul. Bulamıyorsan biz size gönderelim bir tane, sorun değil.”

 
Kaynak:rizehaberleri.com
 
 
Bu haber 279 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem