Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
26 Kasım 2021 Cuma 13:39:00 / Rize Haberleri
Rize’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısı ülke geneliyle eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.


“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” kapsamında, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık Başkanlığında; 81 ilde Valiler, ilgili ve sorumluluğu bulunan kurumların yöneticilerinin katılımı ile toplantı yapıldı.

Kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgili alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen toplantıda; Vali Kemal Çeber, aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi konusunda toplum olarak hepimize büyük sorumluluklar düştüğünü kaydederek, bu çerçevede çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Rize’deki toplantıya; Vali Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Tufan Güven, Vali Yardımcısı Kübra Baka Kılıç, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür İdris Altuntaş, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, kurum müdürleri ve ilgili birim yöneticileri katıldı.


 

 
Bu haber 309 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem