Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİNDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET
21 Ekim 2021 Perşembe 17:57:00 / Rize Haberleri
Küresel Gazeteciler Konseyi Rize İl Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN`i makamında ziyaret ederek, Küresel Gazeteciler Konseyinin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN; “KGK Rize Temsilcisi ve şehrimizin tanınmış bir gazeteci yazarı olarak, bu vesileyle, Türk milletini bilgilendirmek adına, hızlı ve tarafsız, ilkeli ve doğru yayıncılık anlayışıyla yazan, emek veren bir gazeteci olarak sizin ve Rize’mizin tüm kıymetli basının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum. Görevi esnasında şehit düşen, vefat eden gazeteci arkadaşlarımıza da Allah`tan rahmet diliyorum. “dedi.


KGK Rize İl Temsilcisi Bayram Ali KAVALCI, “Küresel Gazeteciler Konseyi, 3335 sayılı yasayla “Uluslararası Birlik” statüsünde; 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kuruldu. Küresel Gazeteciler Konseyimizin kuruluş yapısı olarak, Yaygın Medya, Yerel Medya ve Dış Medya olarak medya sektörüne ve ülkemize hizmet etmek için çıkılan bu yolda, Türkiye`nin ve milletimizin bizlere yüklemiş olduğu mesleki ve ahlakı değerler çerçevesinde ülkemiz ve milletimiz adına gönüllü olarak hizmet vermekteyiz. Bu noktada KGK`nin kuruluş kararnamesini onaylayan başta sn. Cumhurbaşkanımıza ve her daim bizlere katkılar sağlayan Dışişleri Bakanımız sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na minnettarız. Konseyimiz yurt içi ve yurt dışında misyonuna uygun olan çalışmalarını büyük bir özveri ve heyecanla sürdürmektedir. KGK ailesi olarak, sizin başkanlığınızda şehrimizde başlatmış olduğunuz değişim ve dönüşüm çalışmalarınızda devam eden başarılarınızı kutluyor. Şehrimizin geleceği için yapmış olduğunuz bu önemli çalışmalarınızda her zaman sizlere desteklerimizi ifade ediyoruz." dedi.

Küresel Gazeteciler Konseyi Rize İl Temsilcisi B. Ali Kavalcı; Rize Belediye Başkanını Metin’i KGK hakkında bilgilendirme ziyaretinde Küresel Gazeteciler Konseyi Yayını, Küresel Medyanın yeni yayımlanan 4. sayısını hediye etti.

Bu haber 316 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem