Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
İstinat duvarı ve menfez inşaat işi yaptırılacaktır
22 Haziran 2021 Salı 22:20:00 / ihale ilanları
GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İSTİNAT DUVARI VE MENFEZ İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR


 

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İSTİNAT DUVARI VE MENFEZ İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr. sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Giresun İli Espiye İlçesi 4.Etap 4.Grup (Akkaya Yeniköy Köyleri, Yağlıdere ve Güce İlçeleri Muhtelif Köyleri 5.Etap Kargir İstinat Duvarı ve Menfez İnşaatı Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Giresun İl Özel İdaresi Teyyaredüzü Mah. Atatürk Bulvarı No:409 Kat:1 (İhale Hizmetleri Şefliği) 28200 Merkez/GİRESUN adresinde 06 Temmuz 2021 günü Saat:10:00`da yapılacak bu ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr
 
Bu haber 1081 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem