Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Çeşitli cins ve markada 43 adet tüfek ihale ile satışa sunuluyor
22 Haziran 2021 Salı 22:18:00 / ihale ilanları
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI VI. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇEŞİTLİ CİNS VE MARKADA 43 TÜFEK İHALE İLA SATACAK.


 

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr. de yayınlanan ilana göre TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI VI. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ tarafından el konulan, ilanda nitelikleri belirtilen  taşınır malların (Yivsiz Av Tüfekleri, havalı tüfek ve araçlar) satışı 2886 Sayılı Yasanın  45. Maddesi, Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği 29.c maddesi uyarınca  Açık Teklif Usulü ile 08 Temmuz 2021 tarihlerinde VI. Bölge Müdürlüğü, Isparta Şube Müdürlüğünde (İstanbul Caddesi No:83 Isparta adresindeki hizmet binasında) teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacaktır.

Bu ihaleye katılacak isteklilerin, ilanda belirtilen belgelerle birlikte, ihale saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığının huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir. 

Satış ihalesine ilişkin ayrıtılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr Editör: Tahsin BOSTAN


 
Bu haber 1131 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem