Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Başkan ve Hoca Mesaj verdi. HEDEF PLAY-OFF
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:34:00 / Rize Haberleri
Eskişehir Karşılaşması sonunda sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın ve Teknik direktörü Selçuk Yıldırımkaya hedeflerinin” PLAY-OFF” olduğunu açıkladılar.


Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Eskişehir Karşılaşması sonunda sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın ve Teknik direktörü Selçuk Yıldırımkaya hedeflerinin PLAY-OFF olduğunu açıkladılar.

MUSTAFA TAŞKIN

Başkan Taşkın, “Bu karşılaşmanın zor geçeceğini biliyordum. Transferde yapamadık. Genç ve koşan bir ekibiz. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk Onlarında puana ihtiyacı vardı. Biz biraz panik yaptık .O yüzden rahat pozisyonlar bulamadık. ”dedi

Taşkın, Sonuçta galip gelip 3 puan almak güzel bir şey.28 Puan ile PLAY-OF hattına girdik. Sporcularımın gözlerinden öpüyorum. Eksikliklerimiz olmasına rağmen iyi mücadele verdik. Puanı hak ettik. Şimdi daha çok çalışıp eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da çalışıyoruz. Pazarspor’u 2.ligde onurumuz ve şerefimizle temsil etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

SELÇUK YILDIRIMKAYA

Eskişehir maçının zor gececiğini biliyorduk. Onlarda bizim gibi genç bir takım çok koşuyorlar. Bizde bunun bilincindeydik. Onlar gibi mücadele ettik. Zaaflarını da biliyorduk. Onları hataya zorladık. Kenarlardan ataklar yaparak yüksek toplarla gol aradık. İlk yarı ve ikinci yarıda pozisyonlarda bulduk. İlk yarı gol bulamadık.2.yarının sonlarına doğru bulduğumuz golle maçı kazandık. Çok iyi oldu. Alt sıralardan biraz daha yukarılara yakınlaştık. Artık hedefimiz Play-Off bundan sonra da maç ve maçlar alarak Play-Off un içine dahil olmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda bu güzelliği yaşarız.” ifadelerini kullandı

 
Bu haber 1606 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem