Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Başkan Balta, Öğretmenler Günü Mesajı Yayımladı
24 Kasım 2021 Çarşamba 12:50:00 / Rize Haberleri
CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Balta mesajında, “Başta bizi aydınlığa kavuşturan Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm güçlüklere karşın topluma hizmetten geri durmayan eli öpülesi öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü nü kutluyor, sevgiler saygılar sunuyorum.” dedi.


CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta, “Hiçbir karşılık beklemeden büyük bir özveri ile çalışıp çırpınan, ülkemizin eğitimine, kültür ve sanatına, binlerce insanın meslek edinmesine destek ve katkıyı yapan öğretmenlerimizi ne kadar övsek azdır” dedi.

 

Başkan Balta mesajında; “Hiçbir karşılık beklemeden büyük bir özveri ile çalışıp çırpınan, ülkemizin eğitimine, kültür ve sanatına, binlerce insanın meslek edinmesine destek ve katkıyı yapan öğretmenlerimizi ne kadar övsek azdır. Başta bizi aydınlığa kavuşturan Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm güçlüklere karşın topluma hizmetten geri durmayan eli öpülesi öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü nü kutluyor, sevgiler saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 
 
Bu haber 336 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem