Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
BBP Rize de büyümeye devam ediyor
31 Ocak 2022 Pazartesi 19:12:00 / Rize Haberleri
-BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta Cumhurbaşkanımızın memleketinde böylesine bir başarıyı yakalamak kolay değil dedi.


       Dilek ONAY CAN

RİZE: Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafında düzenlenen üye kaydı çalışmalarında Rize Merkez ilçe nüfusa göre birincilik sırasını aldı.
   Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından, Türkiye genelinde  nüfusa oranla üyesini en fazla artıran  ilk beş ilçe arasında, Rize Merkez İlçe  teşkilatı 1. oldu. BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici  ilçe başkanı Abdulkadir Usta`yı plaketle ödüllendirildi.
    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz üye kayıt kampanyasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı size ve merkez ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür eder,  başarılı çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuşarak BBP Rize Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir Usta’yı tebrik etti.


     BBP Rize Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta teşkilatlarının 4 ay önce kurulduğunu belirterek, “Dört ayda Rize merkezde bin üye yaptık. Cumhurbaşkanımızın ilinde 4 aylık kısa sürede bu başarıyı yakalamamızda  Başta il başkanımız Ensar Özçelik, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, ve bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Rizeli Hemşerilerimizin büyük katkısı ile gerçekleşti.  Şahsım ve Teşkilatımız adına emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
   Merkez ilçe Başkanı Usta; Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu`nun çizgisinde, Bu Aziz Milletimize olan sevdamızla, azimle ve kararlılıkla çalışmalarımıza Rize`miz ve Ülkemiz için devam edeceğiz. Her daim Halkımızın sesi olup,  Devletimize uzanan eli ayağı gözü kulağı olacağız” dedi.

 
 
 
Bu haber 1758 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem