Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
BAYAN FUTBOL TAKIMI BOŞ DURMUYOR
31 Ocak 2022 Pazartesi 19:16:00 / Rize Haberleri
Yeşilçay Spor Kulübü Başkanı İdris Ocak yakın bir tarihte başlayacak olan 3 lig karşılaşmalarına hazırlandıklarını belirterek “ Amacımız genç kızlarımıza futbolu sevdirmek, iki gurup halinde çalışmalarımız sürüyor” dedi.


 -Şenol Birol spor tesislerinde çalışmalarını sürdüren Yeşilçay Spor kulübü 3 lig karşılaşmalarına hazırlanıyor. Kulüp Başkanı İdris Ocak “ Genç kızlarımız futbola olan ilgilerini artırıyorlar, son dönemlerde takıma çok sayıda genç kızımız katıldı, birçok genç kızımız yetenekli ve bunların eğitimlerine başladık. İki gurup halinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızda genç kızlarımızın yeteneklerini değerlendiriyoruz.

     Alt yapı oluşturduk

-Yeşilçay spor Kulübü Başkanı İdris Ocak “ Amacımız Rizespor’umuza alt yapı oluşturmak, yabancı oyuncular yerine kendi kızlarımızın bu takımda yerini alması, haftanın belirli günlerinde alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 
 
 
Bu haber 1498 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem