Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
BAŞKAN AYTEKİN EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ BU YILDA UNUTMADI
26 Kasım 2021 Cuma 13:51:00 / Rize Haberleri
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, kendisinde eski bir öğretmen olan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’inin ev sahipliğinde Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenlere yemek organizasyonu düzenledi.


Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen yemek organizasyonu ile Yusufelinde ikamet eden emekli öğretmenler bir araya geldi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından her yıl düzenlenen emekli öğretmenlere vefa yemeği ile emekli öğretmenler bu yıl da unutulmadı.

Kendisi de emekli bir eğitimci olan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin;” Emekli öğretmenlerimiz ile her yıl bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz yıl pandemi kısıtlamaları nedeniyle bir araya gelememiştik. Bu yıl kıymetli büyüklerimiz ile bir araya gelerek geçmiş hatıraları yâd etme fırsatını tekrar bulmuş olduk. Bizleri kırmayarak buraya kadar gelen değerli büyüklerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutluyorum.”dedi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Emekli öğretmenlere günün anısına “Bir Artvinlinin Gezi Notları ve Yusufeli Belediyesi Okullar Arası Yöresel Drama Skeç Yarışmalarının metinlerinden oluşan ‘Evvel Zaman İçinde Bir Varmış’” isimli kitapları hediye etti.

Bu haber 305 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem