Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
BARDAK TAMAM GİBİ İÇİ BOŞ KALDI
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:24:00 / Rize Haberleri
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan Mart ayı içinde açılışı gerçekleşecek olan Çay çarşısında Çay bardağında sona yaklaştıklarını belirterek “ Çay bardağının içinde bazı sosyal ve kültürel yerler yapılacak, ekonomik şartlar nedeniyle bazı birimleri tamamlayamıyoruz”


 Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: Sahil dolgu alanı üzerinde büyük bölümü tamamlanan Çay çarşısında çay bardağının son bölümlerine gelindi.
İlimize önemli katkı sağlayacak olan Çay çarşısında iş yerleri, altyapı, çay bahçesi ve tüm bölümler hazır hale gelirken, iş yerleri kiralaması ise tamamlandı. Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan Çay çarşısında sona gelindiğini belirterek “ Maliyet fiyatı iki katına çıktı, Şu an tek eksiğimiz çay bardağının iç kısmı, Çay bardağının iç kısmında Belediyemiz tarafından salon düzenlemesi yapılacak, kültürel ürünlerimizin müzesi şu an boş ve sinema salonlarımız yapılmadı. Çay bardağı dış kısmında ise sona geldik. Karlı havalarda çalışamadık ve havaların iyi gitmesi ile birlikte Çay bardağı dışında yaptığımız çalışmalarda son aşamaya geldik” dedi.
Zamanında açılacak
Çay çarşısında tüm iş yerlerini kiraya verdiklerini belirten Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan “ Daha önce belirlediğimiz gibi, Çay çarşısında yer isteyen tüm çay sektörlerimize satış yeri verdik, bunun yanında Yöresel yemek salonumuz, kültürel ürün satışlarının yapılacağı yerler, Çay atölyemiz, Çay ocakları ve kültürümüzü yansıtan tüm ürünler için yerlerimizi kirayı verdik, Mart sonuna Doğru Çay çarşısını hizmete açmayı hedefliyoruz. Şu an Sadece Çay bardağımız ve alt yapıda bir kısım çalışmalarımız var, bunları zamanında yetiştireceğiz” dedi.

Bu haber 1519 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem