Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
ANZERLİ KEMAL UNUTMAK OLMAZ
15 Ocak 2022 Cumartesi 17:43:00 / Rize Haberleri
Yıllarca Rizespor da yöneticilik yapan ve Anzerli Kemal ismi ile taraftarların gözdesi olan yöneticiyi unutmak mümkün değil.

-Sanal medya, yoktu. Rizespor bir yerlere bazı imkânlara ulaşmak için basamak olarak kullanılmazdı. Ruh vardı, azım vardı. İşte Rizespor’da eksik olan bu: Anzerli Kemal ruhu; Rizespor ruhu Ailesinden zamanından sağlığından fedakârlık etti. Rizespor Rizelilerin sevdasıdır. Kuruluşu yaşaması hep fedakârlıklarla oldu. Kuruluşun ilk yıllarında futbolcular zorluklarla elde edilen şeker çuvallarında dikilen şortlarla sahaya çıktılar.

    Anzerli tarihe ismini yazdı

-Kulüp kayyuma kaldı. Anahtarlar Rize valisine teslim edildi. Ama hiçbir bu ruhtan ayrılmamış, şehirden uzaklaşmamıştı. Bu ruhu ilk gün gibi içinde taşıyan Muharrem Kürkçü, Hasan Kemal Yardımcı, Hamit Oral, Metin Akmehmet gibi büyüklerime sağlık sıhhat dilerken, Anzerli Kemal Özkan ağabeyimizi rahmetle anıyorum.

 

Fatih Sultan KAR

 
 
 
Bu haber 1115 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem