Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
AK Parti Rize Merkez İlçe, 1 yılını değerlendirdi
24 Ekim 2021 Pazar 16:27:00 / Rize Haberleri
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Ekim ayı Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.


İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde düzenlenen ve Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile İlçe Yönetiminin ev sahipliği yaptığı programa Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkan Vekili Kemal Genç, İl Genel Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çapoğlu ve Parti teşkilatı katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Burak Ak, "Bizler göreve geleli bir yıl gibi bir süre oldu. Bu emaneti teslim aldığımız günden itibaren çok şükür gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki bir yıl içerisinde gidilmemiş mahalle, köy ve beldemiz kalmadı. Ayrıca yine bu bir yıl içerisinde 3 bin 276 yeni üyemizi partimize kazandırdık." dedi.

İlk günkü aşkla ve gayretle mücadeleye devam edeceklerini belirten Burak Ak, "Cumhurbaşkanımızın 2010 yılından beri bizlere çizmiş olduğu 2023 vizyonunu tamamlayacak olan bizler, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve MKYK Üyesi Hikmet Ayar`ın konuşmalarının ardından program sona erdi.
 
 
Bu haber 363 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem