Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
36 Yıldır insanların derdine ortak oluyor
15 Ocak 2022 Cumartesi 17:47:00 / Rize Haberleri
-Yurdakul Kayıkçı “ 1985 yılından beri insanların dertlerine ortak oluyorum, onların dava dilekçeleri ile tapu işlemlerini yapıyorum” dedi.


       Esin BAYRAK

RİZE: Kamburoğlu sokakta yıllardır insanların dertlerine ortak olan Yurdakul Kayıkçı ömrü yettikçe devam edeceğini söyledi.

     Rize Merkez Kamburoğlu sokakta yıllardır arzuhalcilik yapan 85 yaşındaki Yurdakul Kayıkçı “ 26 yıl sağlık müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalıştım. Emekli olduktan sonra arzuhalcilik işine başladım. 1985 yılından beri arzuhalciyim ve 13 kişi bu işi yapıyorduk, şu an Rize de tek kaldım. İnsanların dertlerini dinliyorum ve onların dilekçelerini yazıyorum” dedi.

    Çalışmanın yaşı yok

Evde boş duramayacağını belirten Yurdakul Kayıkçı “ Boş kaldığım an bittiğim andır, burada insanların dertlerini dinleyerek onlara çözüm amaçlı dilekçeler yazıyorum. Son yıllarda arazı davaları arttı, ağırlıklı olarak bu tür dilekçeler yazıyorum. Konular insanları yakinen ilgilendiriyor ve sorun yaşatacak ise o dilekçeleri yazmıyorum ve Anlamam diyerek onları gönderiyorum. Son zamanlarda daha çok kadınlar dilekçe yazdırıyor. Babadan kalan arazilerini almak için kardeşlerinden hak dilekçesi istiyorlar” dedi.

     3 Çocuk Babası Yurdakul Kayıkçı “ Sağlığım el verdikçe insanlara hizmet etmeye devam edeceğim, bu bir gönül işi ve insanlara iyilik yapmaktan vaz geçemiyorum” dedi.

 
 
 
Bu haber 1157 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem