Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
1309 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK
20 Haziran 2021 Pazar 21:43:00 / ihale ilanları
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 1309 sözleşmeli personel alacak


 

 İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ:MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALAC AK.

 

Basin İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr. sitesinde yayınlanan ilana göre 657   sayılı   Devlet   Memurları   Kanununun   4   üncü   maddesinin   (B)   fıkrasına   göre 06/06/1978  tarih  ve  7/15754  sayılı  Bakanlar  Kurulu  Kararı  ile  yürürlüğe  konulan  Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde Göç İdaresi Genel Müdürlüğü  merkez  ve  taşra  teşkilatı  emrinde  istihdam  edilmek  üzere  ilanda belirtilen  Ek-1  ve  Ek-2 sayılı  tablolarda  unvanı  ve  sayısı  belirtilen  toplam  1309  adet  boş  pozisyon  için  Giriş  (Sözlü) sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Sınava başvuruda aranan özel ve genel şartlar, başvuru yeri ve adresi ve sonraki aşamada atama ve sözleşme imzalamaya esas istenilecek belgelerere buradan ulaşabilirsiniz

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr
 
Bu haber 1119 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem